lucas.png

Numărul tot mai mare de accidente rutiere, înregistrate la nivel naţional, i-a determinat pe poliţiştii de a serviciul rutier să îşi intensifice acţiunile de sancţionare a iresponsabililor de pe şosele.

 

În cele trei zile din perioada 14-16 iulie, au fost aplicate "doar" 16.086 de sancţiuni. Au fost reţinute 1.085 de permise de conducere, au fost retrase 263 de certificate de înmatriculare şi au fost constatate 176 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Conform news.ro, pe parcursul acţiunii, poliţiştii au folosit 435 de aparate radar, 9.785 dintre sancţiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În 556 de cazuri, permisele de conducere au fost reţinute pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat un bărbat, din judeţul Braşov, în timp ce conducea un autovehicul pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, cu viteza de 223 de kilometri la oră, abatere filmată şi înregistrată cu aparatul radar. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, dispunându-se reţinerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

 

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Radar pe DN1A în Vălenii de Munte

  O autospecială a poliției rutiere dotată cu aparat radar staționează de câteva ore lângă curtea spitalului din Vălenii de Munte, agenții rutieri sancționând șoferii care încalcă regimul legal de...