1279984347ambulanta.jpg

Reporterii ObservatorulPH au stat de vorbă cu autoritățile implicate în salvarea eșuată a vieții fetiței de șapte ani adusă în stare critică la spital după ce a fost găsită inconștientă în locul de joacă al unui restaurant din Ploiești.

 

Medicii de la Ambulanță și de la Spitalul de Pediatrie nu se pot pronunța cu privire la cauza care a condus la stop cardio-respirator. ”Fetița nu prezenta marcă traumatică. Medicii au preluat fetița în stop cardio-respirator și au efectuat imediat manevre de resuscitare", a declarat pentru Observatorulph.ro Daniel Nicolae, directorul SAJ Prahova. ”Fetița a fost adusă în stop cardio-respirator. Au fost efectuate manevre de resuscitare dar fără succes. Medicii legiști vor stabili cauza decesului", a susținut directorul Spitalului de Pediatrie Ploiești.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, medicii legiști fiind cei care vor stabili cauza morții. Medicii de la Ambulanță au preluat copilul în stop cardio-respirator. Atât ei cât și medicii de la Spitalul de Pediatrie au încercat resuscitarea copilului mai bine de o oră, însă nu s-a mai putut face nimic. Potrivit unor surse, mâine trupul neînsuflețit al micuței va fi supus necropsiei.