Maşina cu caroseria din titan şi un preţ pe măsură (galerie foto)

0
NjgmemM9MSZoYXNoPTZiODBkYzhiZGI2Y2QzOTJhMmUyY2U0ZWRkYmI0MGVh.thumb.jpg

NjgmemM9MSZoYXNoPTZiODBkYzhiZGI2Y2QzOTJhMmUyY2U0ZWRkYmI0MGVh.thumb.jpg

Este unicat şi are sub capotă un motor de Chevrolet Corvette. Chiar dacă preţul este exorbitant, sunt deja foarte mulţi excentrici care şi-au anunţat intenţia de a o cumpăra.

Au fost necesare peste 10.000 de ore de muncă manuală pentru realizarea Icona Vulcano Titanium, singura maşină cu caroserie integral din titan. Casa de design italiană Icona are sediul în Shanghai şi şi-a propus să concureze modelele de top ale Bugatti, Pagani sau Koenigsegg. Preţul de „doar” 2,5 milioane de euro este pe măsura pretenţiilor.

Pe lângă caroseria din titan, Icona Volcano beneficiază și de un set de jante din aluminiu, cu dimensiuni de 20 și 21 de inch, anvelope Pirelli P Zero și sistem de frânare Brembo cu discuri din carbon ceramic și șase pistonașe pe față, patru pe spate. Habitaclul este de fapt o celulă din fibră de carbon, căptușită cu piele alcantara și Poltrona Frau. Locul instrumentelor de bord este ținut de un ecran digital cu dimensiunea de 12,3 inci, în vreme ce sistemul multimedia se proiectează pe un al doilea ecran cu funcție tactilă și butoane inspirate de cele ale avioanelor de vânătoare. Scaunele sunt construite și ele din fibră de carbon și sunt de proveniență Sabbelt, informează publicaţia automarket.

Inima noului supercar din titaniu este un motor V8 de 6,2 litri, împrumutat de la Chevrolet C6 Corvette ZR1, poziționat în partea din față, dar în spatele axei anterioare pentru a oferi o mai bună ținută de drum. Puterea totală este de 670 de cai, iar cuplul motor ajunge la o valoare uriașă de 840 Nm. Toate resursele sunt transmise punții spate cu ajutorul unei cutii cu padele amplasate în spatele volanului. Accelerația de la 0 la 100 de km/h se realizează în aproape trei secunde, iar viteza maximă se oprește la 355 de km/h.

ico2.jpg

iso1.jpg

485952_833.jpg

icona-vulcano-titanium-05.jpg

NjgmemM9MSZoYXNoPTZiODBkYzhiZGI2Y2QzOTJhMmUyY2U0ZWRkYmI0MGVh.thumb.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău