masina.jpg

Prefectura Prahova a operat mai multe schimbări în sistemul de programări online pentru înmatricularea mașinilor care îi vizează pe samsarii de mașini.

 

Astfel, din 10 iulie, numărul de mașini care pot fi înmatriculate prin aplicația online va fi limitat la cinci. Persoanele juridice care își schimbă parcul auto vor trebui să solicite o audiență la șeful serviciului pentru a demonstra, cu acte, necesitatea programării.

Totodată, programările care conțin date invalide vor fi anulate și nu se vor mai accepta anulări ale rezervărilor efectuate.

 

Reamintim că, pentru evitarea formării cozilor la sediul de pe Vasile Lupu, Prefectura Prahova deschide un nou ghișeu pentru candidații la permisul auto (detalii AICI)

Vezi mai jos comunicatul Prefecturii Prahova:

comunicat-permise-prahova.png

 

Eveniment
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trafic îngreunat pe DN1B, la Valea Călugărească

Traficul rutier pe DN1B, la Valea Călugărească se desfășoară îngreunat vineri la ora 13.50, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Din fericire în urma impactului nicio...

Eveniment
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident la Florești. Două persoane rănite. FOTO

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs joi în jurul orei 10.45 pe DJ 720. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată în afara părții carosabile, iar...