coada-permise-ph.jpg

Observatorulph.ro a publicat ieri mai multe articole despre sutele de prahoveni obligați să stea cu orele, la coadă, în caniculă, la permise și înmatriculări. Mai mulți cititori au trimis câteva propuneri pentru evitarea acestor cozi uriașe, în speranța că Prefectura Prahova le va pune în practică pe cele mai bune.

 

Înființarea de servicii în mai multe orașe din Prahova, cum ar fi Sinaia, Câmpina, Vălenii de Munte, Slănic, Mizil, care să acopere mai multe zone și să degreveze Ploieștiul.

Programarea online pentru depunerea dosarului de examen auto

 

Montarea unui automat de bilete de ordine care să indice ora prezentării la ghișeu a solicitantului, pentru eliminarea listelor ilegale de așteptare

Suplimentarea numărului de ghișee unde se pot depune online documentele pentru înmatriculările auto, astfel încât timpul de așteptare să nu mai fie de peste 60 de zile, așa cum se întâmplă acum.

Montarea de aparate de aer condiționat și scaune, precum și o mai mare curățenie în zonele de așteptare la ghișee

VIDEO Cum s-a stat ieri la coadă pe Vasile Lupu

 

 

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Razie în oborul din Ploiești. VIDEO

În această dimineață, jandarmii au efectuat o razie în oborul din Ploiești, confiscând țigări de contrabandă. Comunicatul Jandarmeriei Prahova: Sâmbăta 23.09.2017, în jurul orei 09.20, un echipaj de...