Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

accident-ilustrati.jpg

Un accident rutier a avut loc în această noapte, în jurul orelor 00.00, pe DN1A, între Cocorăștii Colț și Stăncești.

UPDATE: Victima ar avea 25 de ani și, în urma accidentului, s-a ales cu o mână amputată. Autobuzului efectua o cursă specială pentru Yazaki, până la Gura Ocniței. 

SAJ Prahova a intervenit la un accident cu 1 echipaj tip C2 și 3 echipaje B2. Pietonul prezintă amputație incompletă de membru superior drept. Din  autobuz o singura femeie de 48 de ani a prezentat un atac de panica însă refuză transportul la spital.

Știrea inițială

Potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova și de IJP Prahova, șoferul unui autobuz cu 34 de persoane la bord ar fi pierdut controlul volanului și ar fi lovit o persoană.

Nu se cunosc, deocamdată detalii cu privire la starea victimei pe care autobuzul a lovit-o însă, din primele date, niciunul dintre pasagerii autobuzului n-ar fi fost rănit. 

Fotografie cu caracter ilustrativ.


Auto-moto
  • Miercuri, 14 Martie 2018
  • De Roxana Tănase

Autobuz implicat într-un accident la Pleașa

Accidentul rutier s-a produs pe raza localității Pleașa, pe DC58, după ce un autobuz și un autoturism s-au tamponat.  UPDATE: Potrivit SAJ Prahova, toate persoanele implicate în accidentul rutier au...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești