imgnews_50649d6b-220b-4510-9f9c-ff5d433c40fb.jpg

Prahovenii care vor să-și înmatriculeze autoturismele înainte de data la care se pot programa online au ajuns să stea la coadă mai bine de 24 de ore.

 

Un cititor ne-a transmis următorul mesaj: ”Buna seara. Este ora 1.23 dimineața. Stau la coadă la înmatriculări de la ora 20.00, fiind trecut pe listă cu numărul 65. Lista s-a făcut începând cu orele 10 dimineața în ziua de Rusalii (luni, 5 iunie). Deja batjocura depășește orice limită. Cum să ajungi să stai la coadă peste 24 ore?  Partea comică este dimineața când apar șmecherii care vin la 9 și taie toată coada fără pic de jenă sau samsarii care iau 7-10 bonuri de ordine, că...de ce nu? Sesizări au fost trimise cu sutele presupun...lista care începea la 3-4 dimineața se face cu 16-20 ore mai devreme? Am ajuns sub orice critică”

Reamintim cititorilor că pot evita cozile formate zilnic la depunerea actelor pentru înmatricularea unei mașini accesând aplicația de programare online disponibilă pe site-ul Prefecturii Prahova. 

 

 

 

 

Social
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

Campanie de reciclare în Prahova

Campania de informare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) a fost lansată în Prahova de Organizația Ecotic, cu ajutorul Consiliului Județean, Asociației de...