masini-rpoaste.jpg

Romania nu mai are o taxa auto, asstfel numarul masinilor second hand aduse din alte tari a crescut de 10 ori. Sunt insa cateva masini pe care trebuie sa le ocolesti chiar daca pretul este foarte mic.

 

Iata 1o tipuri de masini pe care sa nu le cumperi, conform celor de la 4tuning.ro:

Masinile Non-Euro. Tendinta Europei este sa interzica masinile care polueaza mult. Daca iti cumperi o vechitura de BMW E30 ca iti place modelul, ca este cool, te trezesti ca in cine stie ce tara nu ai voie sa intri cu ea. Masinile poluante vor avea in viitorul apropiat destul de multe surprize neplacute.

Frantuzesti cu motor 1.2 Turbo. De doi ani exista la nivel mondial, o problema uriasa cu motorul de Renault care se gaseste si pe cateva modele Dacia. E vorba de motorul 1.2 TCe pe benzina, care produce 125 cp. Se pare ca acest motor are probleme mari de conceptie. Mananca ulei cu nemiluita, consuma extraordinar de mult si este zgomotos.

 

Masinile Euro 1 - Euro 2. Sunt la fel ca in cazul masinilor non-Euro, insa mai au un defect, de fapt, o problema mare. Daca masinile fara nicio norma Euro pot fi inmatriculate drept vehicule istorice, in cel mai bun caz, daca respecta niste conditii, masinile E1 si E2, fabricate prin anii '90, sunt prea noi ca sa fie considerate istorice.

Automobile britanice. Daca nu iti permiti un Range Rover sau Jaguar fabricat in ultimii ani, te sfatuim sa ocolesti tot ce este britanic. Ideea e simpla: masinile englezesti vechi nu au ce cauta in 2017 in Romania. Pentru ca romanii sunt prea saraci sa aiba masini proaste.

Citește continuarea pe rtv.net