ddn2.jpg

Peste 30.000 de locuri de cazare au fost ocupate, în mod oficial, pe Valea Prahovei. Peste 15.000 s-au cazat "la negru" sau pe cont propriu, la corturi sau rulote. Urmează coşmarul de pe DN1...

 

Speriaţi din cauza a ceea ce intuiau că urmează să se întâmple astăzi, unii au ales să plece încă de duminică seara. Traseul Predeal - Ploieşti putea fi parcurs în aproximativ 4,5 ore. Primul blocaj se forma la Predeal, intrarea în DN1, dinspre Bran. De acolo, cu mici excepţii, până la ieşirea din Comarnic, se circula cu 10 - 20 km/h, sau...se stătea.

Merită menţionaţi şoferii care sunt complet lipsiţi de bun-simţ, depăşind coloanele atât pe interior cât şi pe exterior. Pentru orice om normal este greu de înţeles ce se întâmplă în mintea unui asemenea babuin cu permis de conducere. În cazul lor, poate doar o suspendarea permisiului pentru cel puţin un an şi o amendă de vreo 10.000 de lei, a putea să îi mai liniştească.

Îi rugăm pe cei aflaţi astăzi în trafic să pozeze sau să filmeze astfel de specimene, asigurându-i că le vom face cuvenita "publicitate".

 

ddn2.jpg