permise_9258ac90b3.jpg

După ce două luni prahovenii au fost nevoiți să stea la coadă cu orele pentru depunerea documentației în vederea preschimbării permisului de conducere, cei care s-au programat online au scăpat de coșmarul de pe Vasile Lupu.

 

Un cititor ne-a transmis că astăzi întreaga procedură de înregistrare a dosarului pentru preschimbarea permisului care expira curând a durat mai puțin de zece minute. 

Primul prahovean s-a programat online pentru preschimbarea permisului la miezul nopții

”Mulțumesc observatorulph.ro pentru campania de sensibilizare a Prefecturii Prahova de implementare a programării online la preschimbarea permisului de conducere. M-ați scutit de timp pierdut aiurea la cozi infernale! Astăzi am fost surprins plăcut de rapiditatea cu care am scăpat de un stres. M-am prezentat la ora stabilită de aplicația de pe site-ul prefecturii și în nici zece minute plecam spre casă!”

 

Aplicația poate fi accesată AICI

Citește și Aplicația pentru programarea online la preschimbarea permiselor este funcțională

Reamintim că o aplicatie similara a fost pusa la dispozitia cetatenilor in data de 30 mai 2016 pentru inmatriculare auto, ce poate fi accesata la adresa: http://www.prefecturaprahova.ro/inmatriculare-auto-rezervare.html .Prin aceasta aplicatie s-au efctuat până în prezent peste 10.000 de rezervări.