waze_iphone_1_89465300.jpg

O nouă versiune a aplicației Waze va permite șoferilor să își înregistreze propria voce sau pe cea a unui apropiat. Waze este cu siguranță una dintre cele mai populare aplicații de navigare GPS, software bazat pe o comunitate ce se ajută reciproc prin împărțirea în timp real a datelor despre trafic și a informațiilor de pe drum. 

 

Fie că este vorba despre un accident ce îngreunează traficul, fie despre un ambuteiaj sau despre prezența poliției pe un anumit sector de drum, toate aceste situații sunt împărtășite în cadrul aplicației pentru ca șoferii să beneficieze de cele mai bune rute posibile.

Astăzi descoperim că Waze tocmai ce a primit o actualizare tare interesantă ce permite înregistrarea vocii personale pentru a fi folosită în navigația turn-by-turn audio. Putem înregistra și vocile celor dragi dacă dorim, iar printre cuvintele ce trebuie rostite se numără și popularele 'turn left' și 'turn right'.

Pentru a vă înregistra vocea tot ce aveți de făcut este să intrați în secțiunea Setări, Sunet și Voce, iar de acolo să selectați opțiunea Înregistrare voce Waze. Dacă vreți ceva mai special, aflați că puteți seta și vocea unor celebrități pentru Morgan Freeman, Shaquille O'Neal, dar și a gazdelor emisiunii The Grand Tour. 

 

sursa: realitatea.net

 

 

 

 

Național
  • Joi, 15 Februarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Uber introduce primele limite pentru şoferi

Uber este un serviciu care activează de mulţi ani, însă abia acum a decis că trebuie să impună nişte limte pentru şoferii parteneri. Astfel, în următoarele două săptămâni, aplicaţia le va permite...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești