accidente-plooiesti-cauze.jpg

În ultimul an de zile în intersecțiile din Ploiești s-au produs peste 300 de accidente rutiere, unele dintre ele soldate cu victime, altele doar cu pagube materiale. 

 

Când vine vorba de principala cauză de producere a acestora neacordarea de prioritate se regăsește în peste 80% din situații fiind urmată de neasigurarea la schimbarea direcției de mers. 

Potrivit unei statistici a IJP Prahova, cele mai multe accidente s-au produse la intersecția arterelor secundare de circulație cu strada Gheorghe Grigore Cantacuzino. (I.L. Caragiale, Târgoviștei, Vlad Țepeș, Popa Farcaș, Eremia Grigorescu, Carol Davila, Șoseaua Vestului, Zimbrului, Călărași, Soldat Erou Marian Moldoveanu).

 

O incidență mare a evenimentelor rutiere s-a înregistrat și la intersecția străzilor Gheorghe Doja-Văleni, Domnișori-Mărășești, Ana Ipătescu-Bobâlna, Poștei-Stadionului, dar și Republii-Colinei. Vezi mai jos statistica accidentelor produse în intersecțiile din Ploiești în ultimul an de zile, dar și mecanismul de producere al acestora:

statistica-accidente-ploiesti9.jpg

statistica-accidente-ploiesti8.jpg

statistica-accidente-ploiesti7.jpg

statistica-accidente-ploiesti6.jpg

statistica-accidente-ploiesti5.jpg

statistica-accidente-ploiesti4.jpg

statistica-accidente-ploiesti3.jpg

statistica-accidente-ploiesti2.jpg

statistica-accidente-ploiesti1.jpg