urmarire campina

Un tânăr de 26 de ani din Câmpina s-a ales sâmbătă cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volanul mașinii. 

 

Sâmbătă, polițiștii rutieri acționau pe o stradă din municipiul Câmpina când au observat un autoturism care a ieșit dintr-o parcare fără a semnaliza, iar ulterior, la vederea echipajului rutier a virat brusc pe o stradă laterală. 

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, autoturismul fiind la scurt timp interceptat. șoferul, identificat în persoana unui localnic de 26 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Șoferul a fost transportat la spital în vederea recoltării probelor biologice, iar în cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

Tot sâmbătă, polițiștii rutieri din Câmpina, fiind sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale în localitate, au constatat că unul dintre conducătorii auto implicați ar fi consumat alcool, aparatul indicând o îmbibație de 0,64 mg/l. Și în această cauză oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.