• Radar

  • În mini-vacanța 22-24 ianuarie, polițiștii Serviciului Rutier din Prahova au desfășurat o serie de acțiuni pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. În urma raziilor, șase șoferi au rămas fără permis după ce au fost prinși circulând pe DN 1 cu viteze cuprinse între 151 și 174 km/oră.

     

    Comunicatul IJP Prahova:

     Au fost aplicate 817 sancțiuni contravenționale (334 pentru depășirea vitezei legale, 52 pentru abateri pietoni, 63 pentru neutilizarea centurii de siguranță etc.), în valoare totală de 194.925 lei. Ca măsuri complementare au fost reținute 35 permise de conducere și retrase cinci certificate de înmatriculare auto.

 

     Totodată, au fost constatate patru infracțiuni de conducere a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

      Exemple:

    În timp ce acționau cu aparatul radar TruCam pentru prevenirea vitezei ilegale pe D.N.1, polițiștii rutieri au surprins luni și marți, în zona localității Bănești, șase conducători auto care circulau cu viteze cuprinse între 151 și 174 km/h.

Toți acești conducători auto au fost sancționați contravențional conform legii, fiindu-le, totodată, reținute permisele în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Razie în oborul din Ploiești. VIDEO

În această dimineață, jandarmii au efectuat o razie în oborul din Ploiești, confiscând țigări de contrabandă. Comunicatul Jandarmeriei Prahova: Sâmbăta 23.09.2017, în jurul orei 09.20, un echipaj de...