accident

Doi judecatori din Constanta au luat o decizie in premiera in Romania: magistratii au condamnat definitiv pentru ucidere din culpa doi soferi care si-au parcat masinile neregulamentar.

Din cauza lor, s-a produs un accident soldat cu moartea unui om. In acelasi dosar a mai fost condamnat, tot pentru ucidere din culpa, soferul in masina caruia se afla victima, ca pasager. In motivarea deciziei, judecatorii au aratat ca soferul care a provocat accidentul, dar si cei care au parcat neregulamentar, sunt la fel de vinovati.

Accidentul s-a petrecut pe 7 ianuarie 2010 in Constanta, cand un barbat a condus un automobil cu viteza mare. A pierdut controlului volanului si a lovit doua autoturisme parcate neregulamentar. In accident au fost doua persoane si una dintre ele, aflata pe scaunul din dreapta soferului, a decedat.
La mai bine de sapte ani dupa producerea accidentului, Curtea de Apel Constanta a decis definitiv ca soferul masinii care a provocat accidentul sa fie condamnat la aproape doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.
Iar cei doi soferi care si-au parcat neregulamentar masinile au primit cate noua luni de inchisoare, tot cu suspendare, pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.
sursa: stirileprotv.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Bărbat de 85 de ani, lovit de mașină în Ploiești

Traficul rutier pe Strada Mărășești din Ploiești s-a desfășurat cu dificultate pentru scurt timp în această dimineață, după o traversare neregulamentară soldată cu rănirea unei persoane. Potrivit...