accident

Doi judecatori din Constanta au luat o decizie in premiera in Romania: magistratii au condamnat definitiv pentru ucidere din culpa doi soferi care si-au parcat masinile neregulamentar.

 

Din cauza lor, s-a produs un accident soldat cu moartea unui om. In acelasi dosar a mai fost condamnat, tot pentru ucidere din culpa, soferul in masina caruia se afla victima, ca pasager. In motivarea deciziei, judecatorii au aratat ca soferul care a provocat accidentul, dar si cei care au parcat neregulamentar, sunt la fel de vinovati.

Accidentul s-a petrecut pe 7 ianuarie 2010 in Constanta, cand un barbat a condus un automobil cu viteza mare. A pierdut controlului volanului si a lovit doua autoturisme parcate neregulamentar. In accident au fost doua persoane si una dintre ele, aflata pe scaunul din dreapta soferului, a decedat.
La mai bine de sapte ani dupa producerea accidentului, Curtea de Apel Constanta a decis definitiv ca soferul masinii care a provocat accidentul sa fie condamnat la aproape doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.
Iar cei doi soferi care si-au parcat neregulamentar masinile au primit cate noua luni de inchisoare, tot cu suspendare, pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.
sursa: stirileprotv.ro