restrictii circulatie

De 1 Decembrie, polițiștii rutieri vor institui restricții de circulație în mai multe zone din Ploiești pentru desfășurarea acțiunilor de sărbătorire a Zilei Naționale. 

Comunicatul IPJ Prahova:

Joi, 1 Decembrie, în intervalul 09.00 – 12.00, polițiștii rutieri vor institui restricții de trafic rutier pe Bulevardul Republicii, între Piața Eroilor (sensul giratoriu de la Catedrala) și Piața Mihai Viteazul (sensul giratoriu din zona Caraiman), pe axul central și artera de lângă Parcul Mihai Viteazul.

 

Citește și 1 Decembrie la Ploiești. Programul complet al evenimentelor

Circulația se va desfășura pe strada Gheorghe Doja (toate benzile) și pe sensul către sud al Bulevardului Republicii, respectiv artera dinspre Școala Generală ”Sf. Vasile”.

De asemenea, în intervalul 18 – 18.30, polițiștii Biroului Rutier Ploiești vor institui măsuri de siguranță a traficului pentru derularea unui marș cu torțe organizat de reprezentanți a Armatei, pornind de la Palatul Administrativ, prin Piața Eroilor, pe Bulevardul Republicii, respectiv artera de lângă Parcul Mihai Viteazul, până la monumentul domnitorului Mihai Viteazul.

Precizăm că I.J.P. Prahova, prin polițiștii rutieri, poate dispune adaptarea măsurilor de siguranță a traficului, în funcție de evoluția situației operative.