accindent atv

Două evenimente rutiere în care au fost implicate două ATV-uri au avut loc duminică în Prahova. 

 

Potrivit IJP Prahova, primul accident de ATV a avut loc în Șotriile, în jurul orei 18,10  într-o pădure de la marginea localității. Cel mai probabil, șoferul s-a răsturnat cu vehiculul de teren, suferind multiple leziuni. Acesta a fost transportat la spital în vederea primirii îngrijirilor medicale de specialitate.

Cel de-al doilea eveniment în care a fost implicat un ATV a avut loc în jurul orei 20,00, pe o strada din localitatea Vărbilău. Victima, o femeie, s-ar fi accidentat în momentul în care a încercat să coboare de pe vehicul. Și în acest caz persoana rănită a fost transportată la spital. 

Poliția efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-au produs cele două evenimente.

 

 

Exclusiv
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Crimă la Păcureți. Un adolescent și-a ucis tatăl

O crimă șocantă a îngrozit locuitorii satului Păcureți sâmbătă seara. Un tânăr de 17 ani și-a ucis tatăl.  Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul în vârstă de 17 ani și-a ucis părintele...

Eveniment
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Avertizare ISU: Cod galben de inundații în Prahova

Prahova se află sub cod galben de ploi până la ora 23:00, iar din această dimineață și până la ora 15:00 este valabil și un cod galben de inundații. Potrivit avertizării transmise de ISU, ca urmare a...