Scoala de soferi

Un cititor ne-a sesizat pe adresa redacției în ce situație sunt puși prahovenii care încearcă să devină șoferi. Aceștia așteaptă până la un an de la depunerea dosarului pentru a intra în posesia permisului de conducere.

 

Scrisoarea cititorului:

Buna ziua! Va scriu acum pentru ca am vazut ca in trecut ati mai creat un articol pe aceasta tema, iar in acea perioada autoritatile s-au sesizat si au mai angajat examinatori pentru examenul de traseu auto. Este inadmisibil sa astepti patru luni dupa ce dai sala ca sa poti sustine si proba practica (orasul). Dosarul dureaza un an facand un calcul simplu: cel putin o luna dureaza sa acumulezi orele necesare, apoi dai sala, te programeaza peste 4 luni la oras, iar daca il pici trebuie sa te reprogramezi dupa 2 saptamani. Dosarul expira inainte de a da a doua oara proba orasului. Numai cu ajutorul dumneavoastra putem schimba ceva in aceasta situatie.

Pornind de la această scrisoare deschisă, redacția Observatorul Prahovean solicită Prefecturii Prahova să ia măsuruile necesare pentru ca timpul de așteptare al candidaților să fie redus la o limită acceptabilă. 

 

 

Exclusiv
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Crimă la Păcureți. Un adolescent și-a ucis tatăl

O crimă șocantă a îngrozit locuitorii satului Păcureți sâmbătă seara. Un tânăr de 17 ani și-a ucis tatăl.  Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul în vârstă de 17 ani și-a ucis părintele...

Eveniment
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Avertizare ISU: Cod galben de inundații în Prahova

Prahova se află sub cod galben de ploi până la ora 23:00, iar din această dimineață și până la ora 15:00 este valabil și un cod galben de inundații. Potrivit avertizării transmise de ISU, ca urmare a...