pod1

Un incident extrem de grav s-a petrecut pe o autostrada de langa Milano. Un om a murit si cinci au fost raniti, dupa ce un pod suspendat peste o sosea s-a prabusit sub greutatea unui TIR condus de un roman.

 

Vehiculul de mare tonaj cantarea peste o suta de tone, iar politistii italieni verifica acum daca TIR-ul avea voie sa circule pe pod, dar si daca acea constructie nu era, de fapt, subreda.

Accidentul s-a petrecut pe Autostrada 36, dintre Milano si Lecco.

O camera instalata pe bordul unei masini care stationa a surprins momentul in care TIR-ul condus de un roman trece pe pod si toata constructia se prabuseste. Trei masini treceau in acea clipa pe dedesubt. Doua sunt azvarlite ca niste jucarii, iar cea de-a treia a fost complet strivita. Soferul a murit pe loc.

 

Fotografiile surprinse la fata locului arata dimensiunile dezastrului. TIR-ul incarcat a cazut cu pod cu tot, iar romanul din cabina a fost ranit.

Nicoleta Ciorei, sotia soferului: "Are fractura toracica. Adica fracturi la coaste, fractura toracica, un brat drept dizlocat. El isi aminteste doar ca, la un moment dat a picat, a cazut si de acolo nu isi mai aminteste nimic."

sursa: stirileprotv.ro

 

VIDEO

FOTO

 

pod2

pod3