trafic

Traficul a devenit un  coșmar, în ultimele zile, pe Bdul Independenței, din cauza lucrărilor de reparații executate de firma Delta ACM.

 

Comunicatul Primăriei Ploiești

Adrian Florin Dobre, primarul Municipiului Ploiești, a dispus, prin Direcția Tehnic Investiții, ca, începând de marți, 25 octombrie 2016, să fie demarate lucrările de reparații punctuale pentru ridicarea la cotă a gurilor de scurgere de pe B-dul Independenței.

Astfel, lucrările se vor desfășura începând cu această dată pe durata a aproximativ două săptămâni, în funcție de condițiile meteo, urmând ca în primăvara anului 2017 B-dul Independenței să intre în reparații capitale.

 

Lucrările sunt executate de SC Delta ACM’ 93 SRL în cadrul contractului  „Delegare de gestiune a serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere a rețelei stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate in administrarea altor entități) aflate in administrarea consiliului local al municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare.

 

Auto-moto
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident pe DN1A, la Cheia. Trafic îngreunat

Un nou accident rutier, în Prahova. Un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu lapte. Trei persoane au fost rănite, urmare a coliziunii unui autoturism cu o cisternă, pe DN1A, la...