scena figurine

După eșecul din anii trecuți, cu bradul gen veioză și așa-zisa reproducere a Fecioarei Maria instalată în centrul orașului, care îi speria pe copii, SGU a răsfoit mai multe cataloage pentru selectarea figurinelor 3D care vor fi montate de sărbători în municipiu.

 

Din zona centrală a Ploieștiului nu va lipsi, potrivit anunțului SGU, scena legată de Nașterea Domnului. Caietul de sarcini include și fotografii cu figurinele 3D, inclusiv cu această scenă. Asta după ce, anul trecut, Ploieștiul s-a făcut de râs la nivel național.

Citește și: Oroarea pusă de SGU în centrul Ploieştiului. Când o văd, copiii plâng de spaimă

 

Potrivit caietului de sarcini, pe lista figurinelor acceptate se numără o fântână arteziană 3D, dar și sania pentru Moș Crăciun, precum și scena privind Nașterea Domnului. 

În anunțul publicat pe site-ul SGU „S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., operator de servicii publice, intenționează să achiziționeze figurine ornamentale 3D, prin achiziție directă în vederea decorării parcului din fata Palatului Administrativ – zona Centrul Civic din Municipiul Ploiești . Societățile comerciale interesate vor depune o oferta financiara insoțită de imagini (poze) color cu precizarea dimensiunilor si culorilor luminoase figurinelor ornamentale cerute precum și caracteristicile tehnice ale acestora, prin email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , până la data de 24.10.2016 ora 9.00”. Culmea este că în același anunț se precizează că, astăzi, după consultarea pieței s-a decis achiziționarea unui anumit tip de ornamente.

Imagini cu ornamentele pe care le vrea SGU la Ploiești:

ornamente 3d ploiesti

ploiesti mos craciun ornamente

ploiesti scena nastere

ornamente ploiesti sarbatori

caleasca 

Anunțul SGU cu privire la ornamentele pe care vrea să le cumpere pentru împodobirea Ploieștiului de sărbători: 

fantana ornamente