furt bijuterii berceni

Joi dimineață mai mulți polițiști au descins la o adresă din Berceni într-un dosar de furt, în urma căruia un bărbat a lăsat-o pe victima sa fără bijuterii din metale prețioase în valoare de peste 100 000 de euro.

 

UPDATE: Bărbatul bănuit de comiterea furtului a fost reținut pentru 24 de ore în urma audierilor de astăzi. Acesta va fi prezentat vineri instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Furtul bijuteriilor s-a produs în noaptea de 17 spre 18 august, când un bărbat care avea o relație amoroasă cu sora victimei a furat din casa acesteia  o casetă cu valori.

Citește și:  Cum s-a dat de gol hoțul bijuteriilor de 100.000 euro

 

După furt, acesta a fugit în străinătate, unde s-a speriat când a realizat că bijuteriile furate valorează peste 100.000 euro. 

Cuprins de remușcări, suspectul a trimis o parte din bijuterii acasă la victimă, printr-un serviciu de curierat. 

Victima a alertat poliția, iar anchetatorii au luat amprentele de pe colet. Așa l-au identificat și prins oamenii legii pe iubitorul surorii victimei.

 

Din fericire, peste jumătate din prejudiciul creat a fost recuperat.

În jurul prânzului, bărbatul a fost adus la audieri la sediul IPJ Prahova, dar acesta a refuzat să răspundă la întrebările ziariștilor.

Rămâne acum de văzut dacă oamenii legii vor lua la întrebări proprietara bijuteriilor cu privire la modul în care acestea au fost procurate și cum a reușit bărbatul din Berceni să treacă granița și să ajungă până în Spania cu bunuri atât de prețioase și valoroase. Vezi mai jos imagini: