perche floresti

Mai multe persoane care au băgat spaime printre locuitorii comunei Florești, în special ai satul Novăcești au ajuns vineri pe mâna polițiștilor

 

Polițiștii au pus în aplicare patru mandate de aducere de audieri însă doar două persoane au fost arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Este vorba de un tânăr în vârstă de 23 de ani acuzat de oamenii legii de proxenetism, furt, distrugere, loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și de un alt bărbat în vârstă de 29 de ani acuzat de tulburarea liniștii și ordinii publice dar și de loviri și alte violențe. 

Din cercetări, a reieșit că, în perioada 2014-2016, una dintre persoanele (tânărul de 23 de ani) bănuite ar fi determinat o femeie să se prostitueze.

De asemenea, aceeași persoană, împreună cu un alt bănuit, ar fi săvârșit un furt dintr-o locuință din comuna Flortești, cauzând un prejudiciu de 5.000 de lei.

 

Aceleași persoane, împreună cu alte două, sunt bănuite că, în 01.08.2016, ar fi participat și la un scandal într-un local din Florești, săvârșind infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri și alte violențe și distrugere. La acest eveniment a luat parte și un minor din localitate care acum este cercetat în stare de libertate. 

Patru mandate de aducere au fost puse în aplicare. În urma audierilor, două persoane au fost reținute. Acestea au fost prezentate a doua zi instanței, judecătorul însușindu-și propunerea de a emite pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism, furt, tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri și alte violențe și distrugere