sandero1

Patru modele Dacia – Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway – au primit un facelift cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

 

 

 

Aceasta restilizare aduce un nou design interior, acum claxonul fiind mutat pe volan, nou design exterior, cu lumini de zi cu LED si stopuri cu motive luminoase patrate, camera video pentru marsarier, plus un motor pe benzina cu trei cilindri, de 1 litru, natural aspirat, care dezvolta 75 CP. Dacia Duster EDC este o alta noutate importanta a marcii.

„Noile modele afiseaza astfel o estetica mai moderna si mai atragatoare. Oferta mecanica include un nou motor pe benzina, propulsorul SCe 75 CP, un bloc de 3 cilindri cu capacitatea de 1.0 l (Euro 6), modern si economic”, a anuntat Dacia.

„Modelele care constituie soclul gamei Dacia dispun, de acum, de o identitate luminoasa proprie, atat pentru partea frontala, cat si pentru cea din spate. Aceasta evolutie, asteptata de clienti, confera vehiculelor un plus de dinamism si de modernitate. Blocurile optice fata si spate au fost redesenate. In partea frontala, luminile de zi, cu lampi de tip LED, se compun din patru blocuri dreptunghiulare suprapuse pe verticala. In partea din spate, identitatea luminoasa este constituita dintr-un ansamblu de patru careuri„, mentioneaza producatorul auto.
Citeste articolul integral pe 0-100.hotnews.ro

 

sandero2

sandero3

sandero4