inchiriere masina

Închirierea unei maşini poate părea simplă, însă înseamnă să faceţi o serie de alegeri care nu sunt deloc uşoare. În primul rând trebuie să alegeţi ce model veţi conduce, dar în acelaşi timp trebuie să comparaţi costurile şi să aveţi grijă la francizele companiilor de asigurări în caz de furt sau avarii. 

 

Potrivit adevarul.ro, pe lângă acestea, mai trebuie să fiţi atenţi şi la procesul de rezervare, ridicare şi returnare a maşinii închiriate şi la alte câteva amănunte.  

Căutaţi o firmă de închirieri în vecinătatea aeroportului  

 Nu trebuie neapărat să închiriaţi o maşină de la terminalul aeroportului. O mulţime de oameni care zboară la aceeaşi destinaţie sunt, de asemenea, în căutare de a închiria o maşină de la aeroport, ceea ce înseamnă că aveţi şanse că lucrurile să meargă prost. Preţurile pot fi mai mari şi pot exista taxe suplimentare la aeroport.  

 

 Acest lucru depinde de oraş şi data, desigur. S-ar putea să nu găsiţi o ofertă mai bună în afara aeroportului, dar trebuie să va interesaţi. O altă posibilitate ar fi să închiriaţi maşină din...citeşte continuarea pe wall-street.ro