benzinarie mol

CNADNR anunță printr-un comunicat faptul că șoferii nu mai pot plăti rovinieta în benzinăriile MOL. 

 

UPDATE 08,09,2016: Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că  începând cu data de astăzi, 08.09.2016, a fost reluată activitatea de încasare a tarifului de utilizare (rovinieta) în punctele de lucru aparţinând MOL RETAIL COMERŢ S.R.L.

Reamintim că în data de 01.09.2016, această activitate a fost întreruptă.

UPDATE punct de vedere MOL România: În legătură cu anunțul CNADNR privind suspendarea serviciului de încasare a taxei de drum datorate Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi Naționale din România (CNADNR), precizăm că aceasta s-a făcut doar în benzinăriile administrate de compania MOL Retail Comert (adică în cele preluate anul trecut, fostele benzinării Agip).

 

Plata taxei de drum (rovinieta) este posibilă ca și până acum în cele peste 160 de  stații administrate de compania MOL Romania Petroleum Products, reprezentând peste 80% din totalul stațiilor MOL din Romania.

Vă prezentăm mai jos lista benzinăriilor MOL unde plata rovinietei se poate face în continuare:

  • Ploiești 3 - KM 63+00;

  •  

    Ploiești 1 - strada Poștei, nr 60 (Parcul Stejarilor);

  • Ploiești 4 - Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, FN;

  • Vălenii de Munte - strada Nicolae Iorga, nr. 133.

 

Decizia a fost luată începând cu data de 1 septembrie pentru o perioadă nedeterminată. 

CNADNR mai transmite că la momentul la care încasarea tarifului de utilizare, în punctele de lucru ale MOL RETAIL COMERŢ S.R.L. va deveni posibilă, acest aspect va fi comunicat în timp util utilizatorilor reţelei de drumuri, prin  publicarea unei informări în acest sens.