manevra nesimtita

Este una dintre cele mai de prost-gust manevre. Pe lângă faptul că încalcă o regulă elementară de ciculaţie şi îi încurcă pe ceilalţi participanţi la trafic, este şi o sfidare faţă de şoferii oneşti.

 

În orice oraş mare din România există zone, unde dacă s-ar pune poliţiştii de la Rutieră ar face bani din greu.

Avem un exemplu la Timişoara, o asemenea acţiune, s-a lăsat cu peste 100 de amenzi în câteva ore, şoferilor care vireau la stânga de pe banda a doua (spre pasajul Jiul) când acest lucru este interzis prin marcaje şi indicatoare. Aceste practici ale şoferilor şmecheri, care nu stau la cozi ca ”fraierii” se găsesc peste tot.

Este una dintre cele mai de prost gust manevre. Pe lângă faptul că încalcă o regulă elementară de ciculaţie şi îi încurcă pe ceilalţi participanţi la trafic, este şi o sfidare creasă faţă de şoferii oneşti.  

 

Citește continuarea și vezi video pe adevarul.ro

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Au început blocajele pe DN 1, pe Valea Prahovei

Au început deja problemele de trafic pe cel mai aglomerat drum din țară, DN 1, între Comarnic și Azuga. În această dimineață, șoferii care au început să urce pe Valea Prahovei se confruntă deja cu...