radar

Razia in trafic a politistilor, cu o autospeciala neinscriptionata, a lasat mai multi soferi fara permis pentru 90 de zile.

 

20 de conducatori auto care nu au respectat limita legala de viteza au fost depistati de politisti, cu o autospeciala neinscriptionata, dotata cu aparat radar, in urma unei actiuni pe Autostrada Bucuresti-Constanta. 12 dintre acestia au ramas fara permis pentru 90 de zile, intrucat au depasit viteza legala cu mai mult de 50 de km/h, informeaza Politia Romana, intr-un mesaj publicat pe Facebook, insotit de un filmulet in care politistii surprind diverse nereguli in trafic.

De asemenea, sambata, pe autostrada A3 Turda – Bors, politistii spun ca au depistat un barbat de 28 de ani care conducea cu viteza de 225 km/h. Acesta a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 1.125 de lei, totodata, fiindu-i retinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Conform Politiei Romane, viteza excesiva, nerespectarea distantei legale fata de autovehiculul din fata si depasirea neregulamentara (prin dreapta, fara a se asigura si fara a semnaliza) reprezinta principalele cauze ale evenimentelor rutiere de pe autostrada.

sursa: stirileprotv.ro