tesla5

Ploieștenii vor putea vedea marți, 16 august, mai multe autoturisme electrice Tesla alimentând la singura stație de acest gen din oraș, montată în parcarea magazinului Kaufland Nord.

Este vorba de o etapă din caravana de mașini electrice Tesla, intitulat 80 e-days, care face înconjurul lumii în 80 de zile. 

Mașinile vor intra în România pe 13 august, pe la Vama Siret, urmând să ajungă la București pe 14 august.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Caravana de mașini se va opri pe 16 august, în jurul orei 10:00 dimineața, în parcarea magazinului Kaufland Nord din  Ploiești, pentru alimentare, apoi își va continua traseul spre Brașov și, ulterior, spre Transfăgărășan.

Potrivit organizatorilor acestui eveniment, mașinile Tesla sunt model S, au o autonomie de aproximativ 400 de km, iar prețul unui autoturism electric de acest fel variază între 90.000 și 120.000 de euro, în funcție de nivelul de echipare. 

În prezent, caravana se află în Ucraina. 

Vezi mai jos o galerie foto cu mașinile Tesla care vor putea fi admirate și la Ploiești (sursa: Facebook)

tesla4

tesla3

tesla2

tesla1


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...