anna lesko

În comuna Cornu a avut loc, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, cea de-a opta ediție a Festivalului 'Florilor de tei'. În timpul concertului de aseară, un spectator din primele rânduri a tras cu un pistol cu bile în Anna Lesko. Solista a fost rănită la picior, dar și-a continuat show-ul.

 

Când a coborât de pe scenă, Anna Lesko le-a spus organizatorilor ce s-a întâmplat, iar prezentatorul a făcut apel la public să nu se mai producă astfel de incidente. După Anna Lesko, pe scenă a urcat Delia care le-a spus spectatorilor: "Dacă se întâmplă ceva asemănător cu ce i s-a întâmplat mai devreme Annei Lesko, oprim concertul și plecăm acasă. Fără glume proaste, vă rog!"

VIDEO Prezentatorul concertului anunță incidentulDin fericire, alte incidente nu s-au mai produs. Din păcate, însă, cel care a tras cu pistolul cu bile în Anna Lesko nu a fost identificat. Cântăreața nu a depus nicio plângere, prin urmare nici nu se fac cercetări.

După cum ne-au precizat reprezentanți ai Poliției și Jandarmeriei, în mod cert nu a fost vorba despre un pistol cu aer comprimat, pentru că acesta ar fi făcut zgomot, iar rana provocată ar fi fost gravă. Mai ales că s-a tras din primele rânduri. Oricum, este un incident neplăcut. Sunt multe festivaluri în localitățile prahovene, dar rar se întâmplă să facă cineva glume proaste pe seama artiștilor care vin să cânte. Iar să tragă cu un pistol în ei, fie el chiar și cu bile, nu s-a mai întâmplat vreodată.

VIDEO Apelul Deliei la spectatori: dacă se întâmplă asta plec de pe scenă!


sursa: campinatv.ro