masini familie

Cumpararea unei masini second hand pentru familia ta este un proces dificil si destul de stresant. Oferta de masini din care ai de ales este foarte variata, de la break-uri la SUV-uri si de la monovolume la crossovere. In plus, dupa ce te decizi asupra tipului de masina, trebuie sa alegi si un brand, un motor, un nivel de echipare etc. Si colac peste pupaza, mai trebuie ca masina aleasa sa se incadreze si in bugetul de care dispui.

 

Din acest motiv, am zis sa te ajutam putin si am facut urmatoarea selectie de masini de familie, care speram sa te ajute sa alegi mai usor ce este potrivit pentru tine.

1. Dacia Duster (Buget: ~9.000 euro)

Daca ai vreo 8 - 9.000 euro si vrei sa cumperi un SUV mai mult decat decent pentru familia ta, Duster este o idee chiar buna. Consumul este bun, fiabilitatea OK, costurile de intretinere sunt mici, iar valoarea pe termen lung este mai buna decat a multor contracandidate. Citește continuarea pe vezicatface.ro

Curiozitati despre masini Studii si analize auto Sfaturi auto Infografice

Topul masinilor de familie second hand pe care le poti cumpara din Romania

31 Mai 2016, in categoria Sfaturi auto

care este cea mai buna masina de familie

Cumpararea unei masini second hand pentru familia ta este un proces dificil si destul de stresant (vezi aici). Oferta de masini din care ai de ales este foarte variata, de la break-uri la SUV-uri si de la monovolume la crossovere. In plus, dupa ce te decizi asupra tipului de masina, trebuie sa alegi si un brand, un motor, un nivel de echipare etc. Si colac peste pupaza, mai trebuie ca masina aleasa sa se incadreze si in bugetul de care dispui.

Din acest motiv, am zis sa te ajutam putin si am facut urmatoarea selectie de masini de familie, care speram sa te ajute sa alegi mai usor ce este potrivit pentru tine.

*Pentru ca masinile din analiza sa fie cat mai comparabile, am convenit (cu cateva exceptii) sa analizam doar masini fabricate in 2011.

Daca vrei un SUV ca masina de familie, poti alege dintre:

 

suv-uri de familie

1. Dacia Duster (Buget: ~9.000 euro)

Daca ai vreo 8 - 9.000 euro si vrei sa cumperi un SUV mai mult decat decent pentru familia ta, Duster este o idee chiar buna. Consumul este bun, fiabilitatea OK, costurile de intretinere sunt mici, iar valoarea pe termen lung este mai buna decat a multor contracandidate.