benzinarii ieftine ploiesti1

În luna iulie carburanții au suferit o ieftinire, iar prețurile au ajuns în mai multe stații de alimentare de pe raza municipiului Ploiești sub 5 lei/litru. 

 

Majoritatea benzinăriilor din Ploiești au afișat joi, 14 iulie, prețuri de sub 5 lei/litru pentru benzină, iar în unele cazuri și pentru motorină. Cea mai ieftină benzinărie, ținând cont de raportul calitate – preț din Ploiești rămâne stația de alimentare Petrom din Cina. Aici 1 litru de benzină costa joi 4,85 lei, în timp ce un litru de motorină costa 4,92 lei.

La stația Rompetrol, din zona Kaufland Nord cel mai ieftin sortiment de benzină costa 4,96 lei/litru, în timp ce motorina costa 5,07 lei/litru.

Benzinăria Petrom situată pe Șoseaua Vestului afișa un preț pentru benzină de 4,88 lei/litru, în timp ce motorina costa 4,97 lei/litru.

 

Stația de alimentare OMV din Vest, zona Lidl, avea joi afișat un preț de 4,96 lei/litru pentru cel mai ieftin sortiment de benzină, în timp ce motorina standard costa 5,07 lei/litru.

Benzinăria Lukoil, de la intersecția străzilor Mărășești cu Săpunari, avea afișat un preț de 4,87 lei/litru pentru cel mai ieftin sortiment de benzină, iar motorina standard costa 4,91 lei/litru. 

benzinarii ieftine ploiesti2

 

benzinarii ieftine ploiesti1

benzinarii ieftine ploiesti6

benzinarii ieftine ploiesti17