deschidere lidl

De doi ani de zile tot circulă acest zvon legat de deschiderea unui magazin LIDL la Câmpina fără să se concretizeze nimic.

 

De data aceasta însă informația este cât se poate de reală, fiind confirmată de reprezentanții Primăriei Câmpina care au precizat că, ieri, 2 iunie, a fost acordată autorizația de construire a unui magazine LIDL.

Acesta va fi amenajat la intrare în oraș, lângă supermarketul Kaufland și va avea ieșire spre Bulevardul Nicolae Bălcescu. Deja terenul unde va fi construit magazinul a fost împrejmuit, iar asta înseamnă că în scurt timp se va deschide și șantierul.

Deși autorizația de construire a fost solicitată pe o perioadă de doi ani, nu este exclus, susțin surse din cadrul Primăriei Câmpina, ca LIDL să se deschidă mult mai devreme, cel mai probabil în preajma sărbătorilor de iarnă.

 

Deocamdată pe site-ul oficial al retailer-ului, la secția "cariere" nu există infomrații oficiale legate de angajări în Câmpina, dar pe internet astfel de anunțuri au apărut deja. În Prahova există cinci magazine LIDL, trei în Ploiești și câte unul la Vălenii de Munte, respective Mizil, iar la nivel național acest retaliler deține aproape 200 de magazine.