rezervare inmatriculare auto

Prahovenii vor scăpa de cozile de la ghișeu. Prefectura Prahova a anunțat că înmatricularea auto se realizează pe bază de rezervare.

Astfel, persoanele fizice și juridice, pot face rezervări pentru înmatriculare auto, la adresa http://www.prefecturaprahova.ro/inmatriculare-auto-rezervare.html

„Prin această modalitate, Instituția Prefectului Județul Prahova, dorește să reducă timpul de așteptare la ghișeu și să eficientizeze modul de lucru cu publicul”, se anunță într-un comunicat al Prefecturii Prahova, care precizează că Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Prahova este înregistrat conform legii 677/2001, în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal, sub numărul 10567. „Prin completarea şi înregistrarea rezervărilor, vă daţi acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date să fie stocate, utilizate şi prelucrate temporar de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Prahova”, se precizează în formularul care trebuie completat on-line.