trafic monitorizat weekend

Peste 10.000 de polițiști vor acționa zilnic, în weekend, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale, dar și pentru siguranța și fluența traficului rutier.

 

IGPR a anunțat că vor fi monitorizate în special traseele de deplasare dinspre Capitală și celelalte aglomerări urbane către staţiunile turistice și zonele de agrement din întreaga țară, autostrăzile A1, A2 şi A3 și drumurile naționale și județene care converg către principalele puncte de intrare/ieșire în/din țară.

„De asemenea, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii utilizează aparatele de înregistrare vitezei de deplasare a autovehiculelor. Polițiștii de la transporturi sunt prezenți pe trenurile de călători pentru a asigura o călătorie în siguranță pentru cei care aleg să se deplaseze cu acest mijloc de transport. De asemenea, pentru prevenirea faptelor antisociale aceștia asigură patrularea în staţiile şi triajele de cale ferată”, a anunțat IGPR.

O atenție deosebită va fi acordată evenimentului “Noaptea Muzeelor 2016”, astfel încât cei care doresc să afle istoria Poliției Române, sunt invitați să viziteze Muzeul Poliției din Târgoviște.

 

„Recomandăm tuturor cetățenilor să aibă grijă de bunurile lor atunci când sunt în locuri aglomerate, să nu lase copiii nesupravegheaţi, să evite conflictele, iar în caz de urgenţă, să sune la numărul 112”, precizează sursa citată.

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Au început blocajele pe DN 1, pe Valea Prahovei

Au început deja problemele de trafic pe cel mai aglomerat drum din țară, DN 1, între Comarnic și Azuga. În această dimineață, șoferii care au început să urce pe Valea Prahovei se confruntă deja cu...