coloana dn1

Traficul pe DN 1, de la ieșirea din Ploiești (zona Metro) până la Câmpina, va fi dat peste cap până la toamnă din cauza lucrărilor de asfaltare.

 

Comunicatul IJP Prahova:

Începând dein 11 mai, vor fi instituite restricții de trafic pe DN 1 pe fondul efectuării unor lucrări de reabilitare a părții carosabile. Termenul de finalizare a lucrărilor este 31 august a.c.

Restricțiile de trafic vor fi implemetate în funcție de specificul lucrărilor, astfel:

 

-                  Între km 70 – km 90, respectiv tronsonul cuprins între Movila Vulpii și municipiul Câmpina, vor fi efectuate lucrări de înlocuire a stratului asfaltic de uzură pe câte o bandă de mers succesiv, pe porțiuni de o lungime de aproximativ 100 de metri. În acest timp, pe porțiunile în cauză, traficul se va desfășura pe 3 din cele 4 benzi de mers. Lucrările se vor desfășura de luni până joi, în intervalul orar 08.00-20.00. În afara acestui program, nu vor fi instituite restricții de trafic iar partea crosabilă va fi adusă în stadiu de folosință la finele fiecărei zile. 

-                  Pe tronsoanele cuprinse între km 66+500m – km 70+000 (zona Metro – Movila Vulpii) și între km 82+800m – km 87+000 (zona Băicoi – Bănești), vor fi efectuate lucrări de întreținere a covorului asfaltic (plombări). În acest interval, pe porținunile de drum respective vor fi instituite restricții de trafic conform semnalizării rutiere impuse de specificul fiecărei zone.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară aferentă.