accident DN1 nistoresti4

Locodi Teodora Iohanna, în vârstă de 45 de ani, din Sibiu și Emanuil Șerban, în vârstă de 65 de ani, din Avrig  sunt cele două persoane care și-au pierdut viața, noaptea trecută, în accidentul petrecut pe DN1, în dreptul localității Nistorești.

 

Citește și Tragedie pe DN 1. Un logan a intrat sub un tir. UPDATE

Se pare că Teodora Locodi lucra în străinătate, iar în această dimineață ar fi avut avion spre Germania. Pentru a ajunge la timp la aeroportul Henri Coandă din București, femeia ar fi solicitat ajutorul unui taximetrist, dar n-a mai ajuns la destinație.

 

Imagini de la accidentul teribil de pe DN 1, soldat cu doi morți

Drumul ei s-a oprit în apropiere de halta Nistorești, după ce Loganul în care se afla a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un TIR.

Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul a intrat aproape în totalitate sub capul tractor al TIR-ului. Cei doi, șoferul Loganului și pasagera sa n-au mai avut nicio șansă.

 

Au murit pe loc. Polițiștii care au efectuat cercetarea la fața locului nu au putut stabili cu exactitate motivul care a dus la acest accident cumplit.

Fie șoferul a adormit la volan, fie i s-a făcut rău. Cert este că TIR-ul circula regulamentar pe sensul de urcare, iar Loganul a intrat pe contrasens.

Singurul supraviețuitor, șoferul TIR-ului, este audiat la Poliție pentru a da detalii lămuritoare, însă, dat fiind faptul că impactul a avut loc pe timpul nopții, fără alți martori, va fi greu de aflat exact ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.