fabrica

Luna aceasta va avea loc inaugurarea fabricii de ștergătoare de parbriz aparținând companiei Federal-Mogul Motorparts Ploiești, produsele fiind comercializate sub marca Champion.

 

Fabrica a fost construită în WDP Industrial Park din comuna Ariceștii Rahtivani. 

Noua fabrică are peste 10.000 mp și 300 angajați. Aici se produc zilnic ștergătoare de parbriz, de lunetă, convenționale sau plate, prin procese manuale și semiautomate pentru clienți importanți din industria auto.

 

În România, Federal-Mogul Motorparts deține două fabrici unde cei 600 de angajați produc zilnic plăcuțe de frână și ansambluri și componente pentru ștergătoare auto de calitate superioară. 

Federal-Mogul Motorparts comercializează şi distribuie o gamă largă de produse pentru piaţa aftermarket, având în portofoliu peste 20 de mărci recunoscute la nivel mondial.

Compania furnizează echipamente originale producătorilor de vehicule precum: sisteme de frânare, şasiuri, ştergătoare şi alte componente.

Federal-Mogul a fost înființată în Detroit în 1899 cu sediul central la nivel mondial în Southfield, Michigan. Compania are mai mult de 53.000 de angajați la nivel global. 

 

 

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...