examen auto prahova

Prahovenii care vor să obțină permisul auto sunt nevoiți să aștepte și două luni până la programarea pentru proba practică (traseu).

 

Un cititor a reclamat această situație pe adresa redacției:
"Ziarul d-voastra este in masura sa obtina un raspuns, probabil de la politie banuiesc in legatura cu urmatoarea situatie: Cum este posibil sa fim nevoiti sa asteptam 2 luni (50-60 zile) pentru proba practica(traseu) pt obtinerea permisului de conducere (si aici ma refer la categoria C) pentru ca pentru categoria B este jale,aproximativ 75 de zile de asteptare. In alte orase se da proba practica si dupa 1 saptamana maxim 2. Eu zic ca asta se numeste bataie de joc, probabil se bucura ca trebuie sa mai platim taxa de cazier odata , pentru ca sigur expira de la inceperea scolii pana dam proba practica. De ce nu angajeaza mai multi examinatori ? Chiar asa, trebuie sa asteptam cu lunile? De parca nu platim, si platim bine". 


La solicitarea observatorulph.ro, Prefectura Prahova, care coordonează activitatea Serviciului de Înmatriculări și Permise de Conducere ne-a transmis adresa de mai jos:

adresa prefectura examen scoala soferi