coloana masini

Închiderea circulației pe DN 1B, la Blejoi, pentru reparația pasajului CFR, a transformat traficul de pe centura Ploieștiului într-un test de răbdare al șoferilor.

 

Devierea traficului a făcut ca pe sensul de mers spre giratoriul suspendat de la Păulești, coada de mașini să ajungă la aproape 2 km.

Se merge bară la bară, iar pentru traversarea intersecției dintre DN 1A și DJ 102 D timpul de așteptare este de aproape 45 de minute.

Situația va continua toată săptămâna, termenul de finalizare a lucrărilor la pasajul CFR de la Blejoi fiind 27 martie, ora 20:00.

 

Ruta ocolitoare este pe DC159 (fostul DJ236) - drumul de legătură dintre localităţile Boldeşti-Scăeni şi Bucov (de pe DN1A, km 90+560, imediat după podul peste râul Teleajen, înainte de a intra în Boldeşti-Scăeni, se virează dreapta, se trece pe sub podul de cale ferată, apoi se iese în DN1B la km 11+500, în zona grădinii zoologice de la Bucov), a anunțat Centrul Infotrafic.

Începând de astăzi și până pe 25 martie, CIRCULAȚIA VA FI ÎNCHISĂ ȘI PE DN1D, la Albești, tot din cauza unor lucrări de reabilitare a unui pasaj CFR.

Detalii AICI