masini pnl2

Parcarea de la Sala Sporturilor Olimpia, unde liberalii și-au lansat candidații la primăriile din Prahova, s-a transformat vineri într-o veritabilă expoziție de mașini de lux.

 

La lansarea candidaților PNL au participat peste 1500 de persoane, de la primari ai localităților prahovene până la simpli susținători și co-președinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

Momentul de maximă emoție al evenimentului a fost discursul președintelui de onoare Mircea Ionescu Quintus,  care a împlinit 99 de ani. 

Politicienii au știut să-și adapteze prezența în funcție de specificul evenimentului. Doamnele s-au întrecut în ținute elegante în timp ce bărbații erau aranjați la patru ace. Evenimentul liberal a atras public de toate vârstele. 

 

Susținătorii partidului nu s-au sfiit nici să-și etaleze mașinile de lux. Autoturismele politicienilor cu funcții înalte din PNL, din gama de lux a producătorilor Mercedes, Audi sau BMW, au umplut până la refuz parcarea de la Sala Sporturilor Olimpia, spre deosebire de susținătorii simpli, care au venit cu Dacia Logan sau chiar cu autobuzele TCE.

masini pnl5

masini pnl4

 

maisni pnl3

masini pnl1