parcare sgu curatenie

După ce un cititor ne-a trimis imagini cu gunoi depozitat ilegal, în parcarea administrată de SGU, în apropierea Hotelului Prahova din Ploiești, operatorul a salubrizat zona.

 

Detaii aici: Imagini rușinoase în parcarea SGU de la Hotel Prahova

La solciitarea observatorulph.ro, conducerea SGU Ploiești ne-a transmis următorul punct de vedere: 

-întrucât curăţenia pe domeniul public, însemnând artere de circulaţie şi trotuare, intră în atribuţia operatorului de salubritate, acesta din urmă a fost anunţat să se deplaseze în locul menţionat de cititorul dvs., în scopul ridicării resturilor de gunoi menajer, depozitate pe trotuarul aferent parcării cu plată din zona Hotel Prahova. Astfel, situaţia descrisă de dvs. a fost remediată;

 

-ne cerem scuze pentru disconfortul provocat de această situaţie, însă, în detrimentul eforturilor personalului societăţii noastre de a menţine curăţenia în parcările cu plată, anumite persoane lipsite de spirit civic depozitează gunoiul menajer în locuri care nu sunt destinate acestui scop. Totodată, aceste activităţi au loc pe timpul nopţii, atunci când parcările nu sunt supravegheate de personalul societăţii noastre, gunoiul menajer fiind depozitat în zone mai puţin expuse precum: porţiuni din trotuarele aferente perimetrelor respective ascunse de autovehicule aparţinând riveranilor, care staţionează mai mult în parcarea respectivă; între autovehicule riveranilor etc.