parcare5

Un cititor care locuiește în Ploiești Vest, zona Aurora, ne-a sesizat pe adresa redacției cum locurile de parcare sunt ocupate de mașinile unui samsar. El a fotografiat atât autovehiculele parcate pe locurile locatarilor, cât și anunțurile de vânzare postate pe olx. Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere Poliției Locale Ploiești.

 
Scrisoarea cititorului:
 
"Va trimit acest mail in speranta ca veti publica un articol cu privire la ocuparea abuziva de catre samsari de masini a parcarii din zona "Piata Vest Aurora".
 
In parcarea sunt peste 75% din locuri ocupate de catre masini scoase la vanzare, in mail gasiti atasat si dovada. Le gasiti postate pe OLX.
 
Majoritatea sunt ale unui singur samsar care sta toata ziua in parcare, il recunosti dupa gramada de chei ce o flutura mandru, se comporta de parca este pe mosia lui.
 
Sunt peste 15 masini, adica peste 15 locuri de parcare ocupate abuziv de o persoana care desfasoara activitati comerciale pe domeniu public, OARE NU EXISTA CADRU LEGAL SA OPREASCA ASEMENEA ABUZURI ?!
 
Am intrebat Politia Locala cu privire la acest aspect si au dat din umerii: "n-avem ce sa-i facem..".
 
Am observat ca si spala masinile in incinta parcarii chiar daca nu este legal ... nimeni nu se sezizeaza.
 
Parcarea este facuta pentru clientii pietii si riveranilor din zona blocurilor, nu pentru activitati comerciale.
Parca legea spune ca astfel de activitati sa se desfasoare un spatii special amenajate.
 
Sincer imi este teama sa fac o sesizare scrisa catre primarie, exista riscul ca vanzatorii de masini sa se razbune pe masina mea.
 
Sper sa determinati autoritatile sa faca ceva!
Multumesc!"
Galerie FOTO mașinile samsarului parcate pe locurile riveranilor
parcare4


parcare9

 

 

parcare5

parcare7

 

parcare10