Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Programul Rabla continuă şi în 2016, dar beneficiază de un buget mult mai mic - doar 135 de milioane de lei. Comparativ cu banii puşi la bătaie anul trecut este practic o scădere de peste 30 de procente. Sunt totuşi de ajuns pentru acordarea a 20.700 de tichete de casare, cu aproximativ patru mii mai puţine decât anul trecut.

Valoarea primei de casare rămâne 6.500 de lei, iar la aceasta se pot adauga şi alte bonusuri - pentru achiziţia unei maşini cu emisii reduse de pildă, sau a unei maşini electrice.

În viitorul aproapiat, Programul Rabla ar putea fi cuplat cu Prima Maşină. Este o fuziune analizată de Ministerul de Finanţe în condiţiile în care Prima Maşina nu se bucură de prea mult succes. Varianta discutată ar fi ca voucherele Rabla să poata fi folosite ca avans pentru un credit la Prima Maşină. Cum împrumuturile garantate de stat sunt oferite doar pentru mașini în valoare maximă de 50 de mii de lei, voucherul Rabla ar acoperi practic un avans de 13%.

 

sursa: digi24.ro


Auto-moto
  • Miercuri, 14 Martie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Când începe Rabla 2018

Programul Rabla 2018 are o dată exactă de începere. Prin acesta îți poți cumpăra o mașină mai ieftină. AFM (Administrația Fondului pentru Mediu) a confirmat ziua din care te poți înscrie ca să vezi...

Social
  • Vineri, 09 Martie 2018
  • De Mihai Popescu

Mini-vacanțe a câte patru zile de Paște și 1 Mai

ZILE LIBERE 2018: Angajații la stat și privat se vor bucura de două mini-vacanțe a câte patru zile în mai puțin de o lună. Astfel, prima mini-vacanță corespunde sărbătorii Paștelui. Potrivit...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești