- Publicitate -

Un bărbat a fost filmat de soție conducând cu un bebeluș de doar câteva luni în brațe [VIDEO]

Pe internet au apărut imagini cu un tânăr aflat la volanul unui autoturism, cu un bebeluș de doar câteva luni în brate, pe Valea Oltului. În urma acestui incident, tânărul s-a ales cu dosar penal și cu amendă. Imaginile au fost surprinse, cel mai probabil, chiar de soția acestuia.

Polițiștii din Vâlcea au deschis dosar penal asupra bărbatului pentru pentru rele tratamente aplicate minorului în urma imaginilor apărute pe internet. Autoritățile susțin că imaginile ar fi fost filmate pe DN 7, în localitatea Brezoi, judeţul Vâlcea.

„Având în vedere clipul video distribuit pe rețeaua o de socializare, în care se observă un bărbat care, în timp ce conduce un autoturism, pe DN7, pe raza localității Brezoi, ține în brațe un copil minor, în urma investigațiilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto, care a fost audiat în cauză, recunoscând fapta săvârșită”, este mesajul transmis de polițiștii din Vâlcea.

„Acesta a fost sancționat contravențional, pentru nerespectarea prevederilor art. 36 alin. 1 ind. 2 (transportul copiilor fără a fi fixați în dispozitive omologate) și art. 100 alin. 1 pct. 10 (a avut alte preocupări în timpul mersului de natură a distrage atenția), ambele din O.U.G. nr. 195/2002, cu amendă de 580 de lei și 3 puncte de penalizare. Urmează a fi informată D.G.A.S.P.C. Vâlcea, în vederea dispunerii măsurilor legale”, au adăugat aceștia.

Poliția, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, fac cercetări asupra bărbatului pentru rele tratamente aplicate minorului. Și reprezentaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea au fost sesizați în legătură cu acest incident.

Sursa video: Youtube

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Articole asemănătoare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

- Publicitate -

Sondaj

În ultimii 8 ani, ați fost informat/ă despre faptul că Primăria Municipiului Ploiești a demarat lucrările de elaborare a unui nou Plan Urbanistic General?
În același interval de timp, ați fost invitat/ă la vreo ședință, discuție, dezbatere sau informare referitoare la proiecția (cum va arăta) viitorului PUG asupra zonei în care locuiți?
Dacă nu ați fost invitat/ă, ați participa la o astfel de dezbatere?
Sunteți de acord ca noul PUG să aprobe sau să încurajeze construirea de locuințe colective (blocuri) în zonele de case?
Considerați că beneficiați de suficient spațiu verde în zona dumneavoastră?
Considerați că rețeaua stradală a cartierului face față traficului actual?
Vă rugăm să introduceți numele străzii unde locuiți (această informație nu va fi publicată)
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Proiectul Transbaiul prinde contur. Echipa de proiectanți și-a început treaba (FOTO)

Unul dintre marile proiecte ale comunei Valea Doftanei prinde contur. Echipa de proiectanți care a câștigat licitația pentru proiectul Transbaiul, drumul care va lega...

Cercul de Donatori Ploiesti, ediția a XIV-a. Donează 2 ore din timpul tău pentru a susține acțiunile de impact din comunitatea noastră.

Fundația Comunitară Prahova organizează pe 25 mai 2022 cea de-a XIV-a ediție a Cercului de Donatori Ploiești. Cercul de Donatori este Arena Leilor pentru inițiative...

Bianca Bucur, ploieșteanca medaliată cu aur la limba turcă: “Nu aș fi reușit fără ajutorul profesorului Samir Hatipoğlu”

Bianca Mihaela Bucur este elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești. Iubește limba turcă, cultura turcă și tot ce...

O mașină primită cadou de Zoia Ceauşescu este scoasă la licitație. Cât este prețul de pornire

Mașina primită cadou de Zoia Ceauşescu de la Nicolae și Elena Ceaușescu, un Renault Fuego GTS, va fi scoasă la licitație pe 19 mai....

Parcul tematic Minimundus din Austria – În jurul lumii într-o zi

La marginea orașului Klagenfurt din Austria găsim parcul tematic Minimundus sau lumea în miniatură. Deviza acestui splendid parc este „În jurul lumii într-o zi”. Este...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -