Fenomen îngrijorător pe drumurile din Prahova. Polițiștii descoperă tot mai mulți șoferi beți la volan

0

În numai 24 de ore, polițiștii prahoveni au depistat numeroși șoferi care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Aceștia s-au ales cu dosare penale.  Unul dintre șoferii beți a provocat aseară un accident în Vălenii de Munte, pe strada Cuza Vodă.

Astfel, în timp ce se deplasa din direcția Drajna către Vălenii de Munte, conducătorului unui autoturism ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp din beton.

Polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.

Alte infracțiuni la regimul rutier

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 07:00, în timp ce efectuau activități de supraveghere si control al traficului rutier pe Bulevardul Independenței, din orașul Plopeni, polițiștii au oprit pentru control, un  autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 13:00, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au oprit pentru control pe DN1 A, în oraș, un autoturism condus de un bărbat.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 03:00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu în localitatea Sinaia, pe DN1 E60,  polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat din Bacău, în vârstă de 33 de ani.

În urma verificărilor efectuate a fost constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, și conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău