IPJ Serviciul Rutier – Acțiune cu efective sporite în weekend, pe șoselele din Prahova

0

La data de 9 octombrie, în intervalele orare 09:00-12:00 și 15:00-18:00, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe DN 1, pe raza localităților Bărcănești, Băicoi, Puchenii Mari și Potigrafu, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale în valoare de 16.960 de lei.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au aplicat 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 15 pentru abaterile săvârşirite de pietoni, 6 pentru abaterile bicicliștilor și alte 44 de sancțiuni pentru alte abateri de la normele rutiere.

Serviciul Rutier Prahova organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din județ.

Exemplu:
Cu ocazia activităților desfășurate pe DN1 în afara orașului Băicoi, un autoturism condus de un bărbat a fost înregistrat de aparatul radar, conducând cu viteza de 142 km/h ( +42).
Conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional.

sursa IPJ Ph

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău