Icars.ro: Și șoferii profesioniști o comit. TIR intrat pe sens interzis, la ieșirea de pe Autostrada A1

1

Imaginile au fost surprinse de un alt șofer de camion, la ieșirea de pe A1, către Craiova.

Șoferul care a filmat a postat apoi imaginile pe trafictube.ro, alături de următorul text:

”NT 14 WST, poate te cunoaște cineva, să-ți transmită cât de dobitoc ești.

Pentru toți șoferii ăia buni, profesioniști, care văd doar indicatorul de circulație în ambele sensuri, aia este iesirea de pe A1, către Craiova.”

Desigur, oricare șofer, fie el și profesionist, poate să greșească. Uneori, regimul de lucru și nerespectarea orelor legale de condus, plus starea infrastructurii rutiere din România, pot duce la accentuarea stării de oboseală, care generează astfel de greșeli. Din fericire, scenele filmate la ieșirea de pe A1 nu s-au soldat cu un eveniment tragic, însă nu mereu avem un asemenea noroc.

Interesant este că la secțiunile de comentarii apar foarte mulți posesori de permis de conducere, care le iau apărarea celor care greșesc, însă motivele invocate sunt absolut halucinante, fiindu-ne imposibil să înțelegem cum aceștia au reușit să obțină permise de conducere.

Sursa video TraficTube     Text www.icars.ro

1 COMENTARIU

  1. Exact in acelasi loc am patit-o si eu. Venea din fata pe contrasens un autoturism, eram pe banda a doua si in dreapta aveam un tir. Am franat si cel care venea din fata a avut timp sa treaca pe sensul lui. Probabil ca ar trebui imbunatatite si marcajele.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău