Record de șoferi beți și fără permis în Prahova

0

Numeroși șoferi au fost surprinși de polițiști conducând sub influența alcoolului. Unii dintre ei nu aveau nici măcar permis!

Comunicatul IJP Prahova: Băuți sau fără permis la volan

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia, în timp ce efectuau activități pe linie rutieră pe raza stațiunii, au oprit pentru control un autoturism care circula pe Dn 1 E60, condus de un bărbat domiciliat în municipiul Ploiești.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, bărbatul figurează în bazele de date cu permisul de conducere cu restricții- suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptul de a conduce i-a fost suspendată.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 18:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Apostolache au identificat pe raza comunei Podenii Noi un autoturism condus un bărbat cu domiciliu în comună, care, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotetst care a indicat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Având în vedere cele constatate, față de bărbat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.

În aceeași zi, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, acționând pe linie rutieră, pe Dn1 B, pe raza localității Valea Călugărească,, au oprit un autoturism condus de un bărbat din localitatea Dârvari.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recolării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Aseară, în jurul orei 23:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au fost sesizați despre faptul că pe Dn 1 E60, în afara localității Păulești, s-ar fi produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat cei doi conducători auto implicați, procedând la testarea alcoolscopică a acestora. Cu această ocazie, în cazul unuia dintre conducătorii auto, aparatul a indicat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate  medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Și în această cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În această dimineață, în jurul orei 02:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Ștrandului din municipiu.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză se efectuaeză cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău