Starea victimelor accidentului de la Podenii Noi. Printre răniți sunt și doi copii de 3 și 9 ani

0

Un accident rutier soldat cu cinci victime s-a produs, joi după-amiază, la Podenii Noi. În impact au fost implicate un autoturism condus de o femeie în vârstă de 33 de ani (în mașina căreia se aflau doi minori, unul de 3 ani și unul de 9 ani) și un bărbat de 20 de ani (în mașina căruia se afla o tânără de 18 ani). Toate persoanele implicate au fost transportate la spital.

Potrivit ISU Prahova, victimele au suferit traumatisme, după cum urmează: fetița de 3 ani un traumatism genunchi stâng, băiatul de 9 ani traumatism toraco-abdominal, șoferița de 34 de ani traumatism glezna dreaptă, șoferul de 20 de ani traumatism cranian și plagă piramidală nazală, iar tânăra de 18 ani traumatism cranian și răni la membrele inferioare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău